Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Børneadvokat Jesper Nikolajsen

Ekspert i sager omhandlende børn.

Jeg er specialiseret i sager omhandlende børn, og har over 10 års erfaring i børnesager. 

Jeg er født i 1972 og er jurist fra Aarhus Universitet. Jeg er en del af Nikolajsen Advokatfirma, der har kontorer i Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde.

Jeg har tidligere arbejdet ved Statsforvaltningen (nu familieretshuset), hvorfor jeg ved hvad Familieretshuset og familieretten lægger vægt på, når de træffer deres afgørelse.

Foruden min praktiske erfaring har jeg omfattende teoretisk viden om forældremyndighed, børns bopæl og samvær, idet jeg har undervist kommende jurister på Aalborg Universitet i Forældreansvarsloven.

Endvidere har jeg været med til at uddanne de socialrådgiverne, som træffer bestemmelser vedrørende tvangsfjernelser, idet jeg har undervist i serviceloven på Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Jeg ved således hvad socialrådgiveren i kommunen lægger vægt på, inden de skal træffe deres afgørelse, og jeg sørger for at de overholder de regler, de har lært om tvangsfjernelser. 

Jeg fører sager ved domstolene over hele landet – og jeg er også klar til at rådgive og vejlede dig, uanset hvor i landet du bor.

Siden sommeren 2019 har jeg været optaget på Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariats liste over advokater, der skal varetage sager i Ungdomskriminalitetsnævnet.

Foruden mit arbejde som advokat, er jeg tilknyttet Landsforeningen For Børn & Forældre som juridisk rådgiver.

Børneadvokat Mille Albrektsen

Specialist i sager om børn.

Jeg er specialiseret i sager omhandlende børn, og har mange års erfaring i børnesager.

Jeg er født i 1988 og er jurist fra Københavns Universitet. Jeg er en del af Nikolajsen Advokatfirma, der har kontorer i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Jeg fører sager ved børne- og ungeudvalgene, i familieretshusene og ved domstolene primært på Sjælland – men jeg er klar til at rådgive og vejlede dig, uanset hvor i landet du bor.

Jeg er optaget på Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariats liste over advokater, der skal varetage sager i Ungdomskriminalitetsnævnet.

Fri proces/ retshjælpsdækning

Du har mulighed for at få gratis advokathjælp til en retssag om dit barns bopæl og/eller forældremyndighed samt til en tvangsfjernelsessag.

Læs hvordan her

Jesper Nikolajsen

Advokat

Telefon 70 70 71 12

Mobil 28 43 30 01

jesper@nikolajsen.nu

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for et uforpligtende råd.    

 

Mille Albrektsen

Advokat

Telefon 28 55 25 72

Mobil 28 55 25 72

mille@nikolajsen.nu

Specialiseret i sager omhandlende børn, og har mange års erfaring i børnesager. . 

 

Kan Børneadvokaten hjælpe dig med advokatbistand?