Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Børneadvokat Jesper Nikolajsen

Ekspert i sager omhandlende børn.

Jeg er specialiset i sager omhandlende børn, og har stor erfaring i at føre børnesager uanset om det drejer sig om retssager om forældremyndighed, bopæl eller tvangsfjernelser, eller om jeg skal repræsentere dig i Familieretshuset eller hos kommunen/Ankestyrelsen. 

Jeg er født i 1972 og er jurist fra Aarhus Universitet. Jeg er en del af Nikolajsen Advokatfirma, der har kontorer i Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde.

Jeg har tidligere arbejdet ved Statsforvaltningen (nu familieretshuset), hvorfor jeg ved hvad Familieretshuset og familieretten lægger vægt på, når de træffer deres afgørelse.

Foruden min praktiske erfaring har jeg omfattende teoretisk viden om forældremyndighed, børns bopæl og samvær, idet jeg har undervist kommende jurister på Aalborg Universitet i Forældreansvarsloven.

Endvidere har jeg været med til at uddanne de socialrådgiverne, som træffer bestemmelser vedrørende tvangsfjernelser, idet jeg har undervist i serviceloven på Institut for Sociologi og Socialt Arbejde. Jeg ved således hvad socialrådgiveren i kommunen lægger vægt på, inden de skal træffe deres afgørelse, og jeg sørger for at de overholder de regler, de har lært om tvangsfjernelser. 

Jeg fører sager ved domstolene over hele landet – og jeg er også klar til at rådgive og vejlede dig, uanset hvor i landet du bor.

Foruden mit arbejde som advokat, er jeg tilknyttet Landsforeningen For Børn & Forældre som juridisk rådgiver.

 

Fri proces/ retshjælpsdækning

Du har mulighed for at få gratis advokathjælp til en retssag om dit barns bopæl og/eller forældremyndighed samt til en tvangsfjernelsessag.

Læs hvordan her

Jesper Nikolajsen

Advokat

Telefon 70 70 71 12

Mobil 28 43 30 01

jesper@nikolajsen.nu

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for et uforpligtende råd.    

 

Kan Børneadvokaten hjælpe dig med advokatbistand?