Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tvangsadoption gratis advokathjælp

Hvis du er forælder til et barn, som kommunen påtænker at indstille til adoption, så skal kommunen tilbyde dig gratis advokathjælp. Den gratis advokathjælp er kun et tilbud, så det står dig frit for at takke nej. Jeg vil dog på det kraftigste opfordre til, at du får hjælp fra en erfaren advokat til en sag om tvangsadoption. Tvangsadoption er et voldsomt indgreb i familien, og det er bedst ikke at stå alene i en sådan situation. En advokat kan, udover at hjælpe dig med din sag, være en uundværlig støtte i den svære tid. 

Har du takket nej til tilbud om advokathjælp?
Hvis du undervejs i processen har takket nej til kommunens tilbud om advokathjælp, så fortvivl ikke. Kommunen skal nemlig tilbyde dig og alle andre parter i sagen gratis advokathjælp igen, inden Ankestyrelsen begynder sin behandling af sagen. Du kan derfor stadig nå at få advokathjælp til sagen om tvangsadoption, inden den endelige afgørelse træffes. 

Tvangsadoption advokathjælp 
En sag om tvangsadoption er en meget vanskelig og hård for en forælder at stå i. Derfor er tilbuddet om gratis advokathjælp et lyspunkt i den svære tid. En erfaren advokat vil kunne hjælpe dig i en sag om tvangsadoption. Advokaten sørger for, at alle dokumentationsmæssige krav er overholdt fra myndighedernes side. Derudover vil din advokat sørge for, at din holdning og syn på sagen kommer frem. Hvis din sag om tvangsadoption når til Ankestyrelsen, får du brug for advokat, som kan føre din sag både i by- og landsretten, i tilfælde af, at det bliver aktuelt. 

Tvangsadoption advokathjælp – vælg den rigtige advokat 
Det er en god ide at vælge den rigtige advokat fra starten, når du skal have hjælp til en sag om tvangsadoption. Vælg en advokat med et unikt indblik i kommunens arbejdsgange og vælg en advokat, som er ekspert i sager om børn. Børneadvokaten har det, der skal til og kan hjælpe dig med din sag fra start til slut. Med min mangeårige erfaring i børnesager, vil jeg hjælpe dig til at opnå det bedst mulige resultat. 

Er du blevet bevilliget gratis advokathjælp i forbindelse med en sag om tvangsadoption? Så er jeg den rette advokat for dig. Jeg tager sagen ligeså langt, som du ønsker det og giver ikke op, uanset hvor sort det ser ud. Ring til mig i dag og lad os tage en snak om din sag. Så kan vi i fællesskab planlægge næste skridt.

Vidste du?

Du har ret til gratis advokathjælp, hvis kommunen vil tvangsbortadopterer dit barn.

Kontakt mig for mere information

Kan Børneadvokaten hjælpe dig med advokatbistand?