Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tvangsfjernelse

Tvangsfjernelse er det værste man kan blive udsat for som forældre. Det er derfor vigtigt, at få den rette støtte og rådgivning.

Det kan være svært som forælder at stå helt alene med en tvangsfjernelse, og situationen føles ofte meget uoverskuelig. Mange mennesker føler sig magtesløse, når kommunen bestemmer sig for at tvangsfjerne deres barn, og forældrene kan nemt føle sig overhørt af kommunen.

Det kan derfor være en stor aflastning, at jeg holder styr på regler, dokumenter og ikke mindst dine rettigheder. Jeg har mange års erfaring inden for tvangsfjernelse, og har fuld forståelse for, hvor svær og sårbar en situation, tvangsfjernelse er for dig som forælder.

Jeg er med dig fra start til slut, og jeg opgiver ikke din sag, hvis den ikke får medhold - jeg bringer din sag videre så langt du måtte ønske det. Kort sagt, så kæmper jeg til det sidste for dig og dit barn. Tvangsfjernelse er en omstændig proces. Det bedste resultat kræver således en dybere forståelse for de enkelte trin.                                                       

Er dit barn allerede blevet anbragt udenfor hjemmet, vil jeg kæmpe for, at dit barn hurtigst muligt kommer hjem igen.

Hvad enten dit barn allerede er blevet udsat for tvangsfjernelse, eller om kommunen har planer om det, så hjælper jeg dig fra start til slut. Det er ofte spædbørn, der tvangsfjernes akut, men jeg ser ofte også tvangsfjernelse af ældre børn.

Der er særlige regler som skal være overholdt, når myndighederne vil tvangsfjerne dit barn.

Jeg hjælper med at varetage dine og dit barns rettigheder, sørger for at din side af sagen kommer frem, rådgiver dig i alle konkrete forhold i sagen, og støtter dig så meget som det er muligt.

En tvangsfjernelse er et voldsomt indgreb, og det er vigtigt, at få en advokat med på sagen så tidligt som muligt. 

Gratis advokathjælp

For at sikre forældre og børns rettigheder i forbindelse med en tvangsanbringelse har både indehaverne af forældremyndigheden og børn over 12 år ret til gratis bistand af en advokat.

Du vælger selv hvilken advokat, du vil benytte i forbindelse med en tvangsfjernelse, og ønsker du at jeg skal bistå dig, hjælper jeg dig uanset hvor i landet du bor. Jeg kan mødes med dig kort tid efter du kontakter mig, evt. hjemme hos dig eller et sted i nærheden, eller du skal være velkommen på mit kontor i Aalborg, Aarhus eller Odense.

 

 

Kan Børneadvokaten hjælpe dig med advokatbistand?