Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Gratis advokathjælp

I loven er det fastlagt, at kommunen skal tilbyde forældremyndighedsindehavere og børn over 12 år gratis advokathjælp til sager om tvangsfjernelse. Det betyder, at kommunen skal betale alle udgifter til din advokat – også eventuelle transportudgifter. Det er en stor fordel for dig, for det betyder, at dit valg af advokat ikke kan komme an på prisen. Du og dit barn kan helt selv vælge, hvilken advokat I vil gøre brug af, uanset hvor i landet I bor. 

Hvad kan en advokat gøre for dig?
Retten til gratis advokathjælp i forbindelse med tvangsfjernelse, er en stor fordel i en ellers ulykkelig situation. Der er rigtig mange fordele ved at have en advokat til at hjælpe i en sag om tvangsfjernelse. 

Først og fremmest, så kender en advokat alle reglerne i en tvangsfjernelsessag. Det kan være en stor aflastning for dig, for du kan i så fald læne dig tilbage og trygt stole på, at din advokat fører din sag for dig. Advokaten har styr på alle dokumenter, regler og rettigheder, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst – nemlig dit barn. En advokat kan desuden hjælpe dig med at klage og kan tage sagen videre, også selvom man måske ikke får medhold første gang. Advokaten kan rådgive dig i alle konkrete forhold i sagen. Derudover vil en advokat kunne støtte dig og klæde dig godt på til møderne. 

Hvorfor vælge Børneadvokaten som advokathjælp til tvangsfjernelse? 
Hvis man søger efter ord som ”tvangsfjernelse gratis advokathjælp” eller ”advokathjælp til tvangsfjernelse” dukker der rigtig mange forslag op. Husk dog på, at valget af advokathjælp til tvangsfjernelse kan have indvirkning på sagens udfald. Det er vigtigt at få det bedst mulige udfald af sagen, og derfor er det også vigtigt at vælge den helt rigtige advokat, som kan hjælpe dig optimalt. 

Jeg er specialist i sager om børn og har mere end ti års erfaring i børnesager. Jeg har en bred erfaring og det betyder, at jeg har en dybere forståelse for tvangsfjernelsessager og de processer, der er i spil i sådan en sag. Blandt andet har jeg været med til at uddanne kommende socialrådgivere, som indstiller til tvangsfjernelser. Jeg ved derfor, hvad socialrådgiveren i kommunen lægger vægt på, inden de skal træffe deres afgørelse.  

Uanset om dit barn allerede er blevet udsat for tvangsfjernelse, eller om kommunen har planer om det, så hjælper jeg dig fra start til slut. Kontakt mig i dag, så lægger vi en plan for din sag.

Vidste du?

En tvangsfjernelse er en meget traumatiserende oplevelse for hele familien og ikke mindst for barnet.

Kontakt mig for mere information

Kan Børneadvokaten hjælpe dig med advokatbistand?